Byggeri med omtanke

Akticon Domiciler

Indtil i dag har vi i Akticon bygget 150.000 kvadratmeter erhvervsbyggeri for bl.a. kunder som Sony, Top Nordic, Novo Nordisk, HP, NNE Pharmaplan og TDC.

Her kan du lade dig inspirere af de løsninger, vi har lavet til vores kunder.

Skt. Petri - Mensch

4 måneders total renovering af 1.040 m2 nye kontorlokaler til reklamebureauet MENSCH på Skt. Petri. Kontorlokalerne er omdannet til et moderne lejemål med 25 arbejdspladser i et stort højloftet rum med stuklofter og enkelte kontorer og møderum med vægge udført med store glaspartier i træprofiler.

Se byggeri

Skt. Petri - Skuld

1.660 m2 kontorlokaler til assuranceforening SKULD på Skt. Petri. Lejemålet blev i løbet af 6 måneder har omdannet fra gamle slidte lokaler til et nyt og moderne lejemål med 40 arbejdspladser, hvis indretning er en blanding af storrumskontorer og cellekontorer opdelt med glasvæge.

Se byggeri

Novo Nordisk - VTC

8.000 m2 kontorbygning til Novo Nordisk A/S på Vandtårnsvej i Søborg. Bygningen danner, i kombination med de to eksisterende bygninger, en samlet helhed for bebyggelsen.

Bygningen er opført som en kvadratisk kube med sorte udadhældende glasfacader på en hvid base i kontrast til nabobygningerne. Den nye hovedindgang og spændende indretning af fællesarealerne i stueetagen har skabt et levende miljø for de 2.000 medarbejdere.

Se byggeri

Skt. Petri - Bruun & Hjejle

Akticon har i løbet af 8 måneder renoveret advokatfirmaet Bruun & Hjejle’s nye kontorlokaler på Skt. Petri. Lejemålet er på 8.100 m2 med plads til 200 arbejdspladser fordelt på 2 bygninger. I den ældste af bygningerne er det eksisterende interiør med træpaneler og trægulve bevaret. Desuden er der udført nye pudsede akustiklofter og moderne toiletkerner. I mellembygningen er der lavet kantine, møderum og moderne kontor i nutidens materialer.

Se byggeri

Novo Nordisk - VTB

Akticon Erhvervsbyggeri A/S har opført Novo Nordisk’s nye kontorbygning på ca. 20.000 m2 i løbet af kun 14 måneder. Byggeriet er placeret på hjørnet af Vandtårnsvej og Gladsaxe Møllevej i Søborg. Novo Nordisk er en af verdens ledende medicinalfirmaer inden for forskning og produktion af insulin.

Se byggeri

De Gule Sider

6.500 m2 administrationsbyggeri til Danmarks førende markedsplads, placeret på Industriparken i Ballerup. Byggeriet som er opført med en facade i sort basalt brudt af et store glaspartier og med et gennemgående atrium, der er tænkt som det kontaktskabende samlingssted for både medarbejdere og gæster. Med disse spændende arkitekttoniske detaljer vil byggeriet danne ramme om De Gule Siders fremtid.

Se byggeri

NNE Pharmaplan

Akticon Erhvervsbyggeri A/S har i løbet af kun 11 måneder udviklet og opført NNE’s nye headoffice på 19.324 m2 på Vandtårnsvej 108-110, Søborg. NNE er en af Danmarks ledende konsulent- og ingeniør firmaer inden for farmaceutisk og bioteknologi industrien.

Se byggeri

Sony Nordic

3.000 m2 administrations- byggeri til en af verdens største hi-fi firmaer, placeret på Industriparken i Ballerup. Byggeriet fremstår med sine sorte facader brudt af glaspartier som rammen om Sony Nordics frentid. Det gennemgående atrium er tænkt som det kontaktskabende samlingssted for medarbejdere og gæster.

Se byggeri

HP invent

12.500 m2 administrations- byggeri til en af verdens største IT-firmaer, placeret på Engholm Parkvej i Allerød. Byggeriet fremstår med sine sorte facader brudt af glaspartier som rammen om HP (Hewlett Packard)frentid. Det gennemgående atrium er tænkt som det kontaktskabende samlingssted for medarbejdere og gæster.

Se byggeri

Novo Nordisk - VTA

En ny facilitet til den ekspanderende medicinalvirksomhed Novo Nordisk A/S. Byggeriet på 15.000 m2 er opført i sorte skæmtegl med markante glaspartier og glasoverdækket atrium i parklignende omgivelser.

Se byggeri

Sofiehaven

12 eksklusive lejligheder i hjertet af det centrale Hellerup, tæt på Hellerup havn, Øresund og Strandvejens hyggelige forretningsstrøg. Klassisk ejendom med hvidskuret facade i enestående kvalitet, opført efter de nyeste energi krav med meget lave varme udgifter, gode indeklima forhold og helt optimal indretning.

Se byggeri

AO Logistikcenter

17.000 m2 Centralager for en af Danmaeks største vvs- og el-grosstster placeret i Horsens.

Se byggeri

AO Administration

Projektet er udført i totalentreprise af en gennemgribende ind- og udvendig renovering af den bestående administrationsbygning. Den selvstændige bygning fremtræder i dag som en helhed sammen med det nyopførte servicecenter med fælles facadeudtryk udført i sort stålkassetter, brudt af store mørke vindues- og glaspartier samt en moderne indretning efter new office princippet.

Se byggeri

AO Servicenter

Projektet er udført i totalentreprise af et nyopført servicecenter som i dag fremtræder sammen med administrationsbygningen i en helhed med fælles facadeudtryk udført i sort stålkassetter, brudt af store mørke vindues- og glaspartier.

Se byggeri

TDC Totalløsninger

13.500 kvm administrationsbyggeri, udført i flere faser i Lautrupparken, Københavns IT-område. Et resultat af et udbytterigt og langvarigt samarbejde mellem tele- og kommunikationsudbyderen som den professionelle bruger og Akticon som projektudvikleren.

Se byggeri

TDC Erhverv

16.700 kvm administrationsbyggeri, udført i flere faser i Lautrupparken, Københavns IT-område. Et resultat af et udbytterigt og langvarigt samarbejde mellem tele- og kommunikationsudbyderen som den professionelle bruger og Akticon som projektudvikleren.

Se byggeri

Unomedical

Det danske domicil for en af de førende leverandører inden medicinske produkter er en spændende variation over et Akticon byggeri. Domicilet på 5.900 m2 fremstår med krumme facader, arkitektonisk tilpassede omgivelser med store naturværdier.

Se byggeri

Egmont Magasiner

Et redaktionshus i Hellerup til den kendte udgiver af blade som Alt for Damerne og Hjemmet. Akticon planlagde et fleksibelt byggeri, der hurtigt kan tilpasses efter nye og omskiftelige forhold i bladbranchen.

Se byggeri

Eli Lilly

Medicinal distributøren disponerer i alt 4.200 kvm på Nybrovej i Gentofte, tilvejebragt af Akticon Erhvervsbyggeri A/S, oprindeligt opført til en IT-producent. Et eksempel på et fleksibelt erhvervsbyggeri, der hurtigt kan tilpasses en ny bruger.

Se byggeri

Leif Hansen Rådgivende Ingeniører A/S

Et rådgivendeiIngeniør virksomhed, som har draget nytte af Akticons erfaring inden for domicilbyggeri. Et domicil, der er udført med de bedste materialer både ude og inde.

Se byggeri

Top Nordic

Et af de største, samlede Akticon-byggerier med et areal på 16.300 kvm, opført i een, samlet etape. Byggeriet viser en meget høj materialestandard og en virkeliggørelse af tidens kvalitetsønsker med både glasfacader og facader af tegl og granit.

Se byggeri

 
Referencer