Byggeri med omtanke

AktiConceptet

AktiConceptet bygger på den helhedstanke, at et domicilbyggeri er en proces. En proces, hvor vi hjælper dig med at finde den helt rigtige byggegrund, rådgiver dig om bygningens udtryk og indretning, så den bedst repræsenterer din virksomhed, sikrer et godt arbejdsklima og – naturligvis – sørger for, at økonomien hænger sammen. Som lejer hos os er du nemlig fri for økonomiske overraskelser, for den pris vi lover, er den pris, du betaler. Uanset hvad der sker under byggeprocessen.

Alle vores bygninger bliver tegnet og opført i tæt dialog med slutbrugeren, og du får nøjagtig den indflydelse på dit kommende domicil, som du ønsker. Vi tager naturligvis altid vores faste og dygtige samarbejdspartnere med på råd, så dine ønsker og det muliges kunst går op i en højere enhed.

Det er vores målsætning at tilbyde dig en løsning på den totale byggeproces, hvor tidshorisonten fra beslutning til indflytning er kort. Derfor venter du og dine medarbejdere sjældent mere end et år, fra kontrakten er underskrevet, til jeres nye kontorer står klar.


 
Referencer