Byggeri med omtanke

Historie

Akticon blev stiftet i 1994 i forbindelse med en stor ordre, i en tid hvor byggebranchen var i krise. Ordren omfattede et domicilbyggeri for Danmarks to største telefonselskaber, Jysk Telefon og Tele Danmark. Dette blev starten på et længerevarende samarbejde med teleindustrien.

Gentofte ErhvervsInvests medejerskab skabte grundlaget for opkøb af velbeliggende byggegrunde og herfra at udvikle projekter i samarbejde med en stribe af Danmarks store erhvervsvirksomheder.

Få år efter stiftelsen overtog Akticon, som hovedaktionær, en division fra Danmarks dengang største byggeselskab, Rasmussen & Schiøtz, som i mange år fungerede som Akticons faste, udførende byggeafdeling.

I dag er den daglige ledelse lagt i hænderne på Steen Niebling og Knud Jørgensen, og Akticon har indtil videre opført mere end 200.000 kvadratmeter erhvervsdomiciler til kunder som Novo Nordisk, Sony, HP, NNE Pharmaplan, TDC mv. Porteføljen spænder lige fra mindre lagerbygninger til 20.000 kvadratmeter store atriumbygninger. Akticon har et tæt samarbejde med mange af de store institutionelle investorer.

Akticons aktiviteter omfatter tillige byggeledelse af større renoveringsopgaver, og implementering af byggerier i totalentreprise.

 
Referencer